Cégünkről

Omega Pharma

Az Omega Pharma egyike Európa 5 legnagyobb vény nélkül kapható termékeket gyártó vállalatának. A belgiumi központú vállalat a vény nélkül kapható patikai gyógyszerek (OTC), orvostechnikai eszközök és kozmetikumok piacának egyik meghatározó szereplője.

Az Omega Pharma 1987 óta folyamatosan és dinamikusan fejlődött multinacionális vállalatcsoporttá. Mára mintegy 2.000 munkavállalóval, 35 országban van jelen Nyugat Európában, Közép- és Kelet Európában, illetve 2008 óta más kontinenseken is.

Innovatív megoldásaival az Omega Pharma célja, hogy lehetőséget nyújtson az embereknek életminőségük javítására, az egészségesebb életvitelre, amelyek számukra jobb életet biztosítanak.

Különleges üzleti modelljének legfontosabb alapjait a környezeti változásokhoz való gyors és rugalmas alkalmazkodási készség, a folyamatos fogyasztó orientált termékfejlesztések és termék innovációk, valamint az alkalmazottak elkötelezettsége és lelkesedése szolgálja.

Magyarországon számos piacvezető márka található meg a portfólióban: a megfázás piacon (Coldrex), a dohányzás leszoktató készítmények piacán (Niquitin), az intim higiéniás piacon (Lactacyd), a szépségvitamin piacon (HairClinic, Biovanne), a szemölcseltávolító piacon (Wartner), a fejtetű elleni piacon (Paranit). Továbbá erős piaci szereplőkkel a körömgomba elleni piacon (Nailner), a prosztata piacon (Gentos), valamint a tengervizes orrspray kategóriában (Physiomer).

Tovább
up