Márkáink

Biovanne

Magyarország legnépszerűbb szépségvitamin márkája, amely a haj, a bőr és a köröm egészségét szolgálja. Egyedülálló hatóanyagkombinációja sejtről sejtre táplálja a haj, a bőr és a köröm szöveteit. Mert a sugárzóan gyönyörű megjelenés mindenkinek jár.

ÉK*

Coldrex

Miközben a szervezete a náthával harcol, Coldrex termékeink segítségével megfelelően kontrollálhatja a tüneteket: torokfájás, fejfájás, láz, izomfájdalom, orrdugulás. Legyen okosabb a megfázásnál!

VN*

Fenivir

A Fenivir ajakherpesz elleni krém hatását már 1 percen belül érezheti. Az ajakherpesz minden fázisában segít, csillapítja a fájdalmat és akár 4 nappal lerövidíti a gyógyulást.

VN*
Gentos

A Gentos nyelvalatti tabletta homeopátiás gyógyszer 5 hatóanyag speciális kombinációjával prosztatgyulladás és jóindulatú prosztatamegnagyobbodás kezelésére.

VN* 

Hairclinic

Innovatív hatóanyag-kombináció a szép és egészséges hajért. Egyedülálló hatóanyag-kombinációja értékes tápanyagokkal látja el a hajhagymákat és rajtuk keresztül a hajszálakat, ezzel elősegítve a haj egészségének megőrzését.

ÉK* 

Lactacyd

A több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező Lactacyd a női intim higiénia specialistája, amely szakmai örökségét az intim területek ápolásának szenteli, hogy a nők számára mindennapos frissességet és kényelmet biztosítson.

KM* 

NiQuitin

A NiQuitin márkacsalád 3 különböző formátum, a 24 órás tapasz, szopogatótabletta és szájban diszpergálódó film segítségével hatékonyan segít a dohányzásról való leszokásban.

VN* 

Paranit

A Paranit segítségével hatékonyan és kényelmesen szabadulhat meg a fejtetvességtől. 100% hatékonysággal pusztítja el a fejtetveket, akár egyetlen kezeléssel.

OT*/BC* 

Physiomer

100% tengervizet tartalmazó orröblítő oldat, amely hajtógáz nélkül hatékonyan segít visszaállítani a szabad légzést. Portfóliójában megtalálható a Physiomer Baby, Kids, Felnőtt, valamint a hipertóniás orröblítő oldalt.

OT*

Predictor

A Predictor Early 99% feletti pontosság mellett már az esedékes menstruáci előtti 6. napon kimutatja a terhességet. Egyszerű és higiénikus használat. 

OT* 

Prevalin NASODREN

A Prevalin NASODREN hatékonyan enyhíti az arcüreggyulladás esetén kialakuló nyomás-és fájdalomérzetet. Enyhülés már az 1. dózistól.

OT* 

Tussirex
Urostemol

Enyhíti a hólyaggyengeség és a hólyagtúlműködés tüneteit.

HN*

Vitinne

A Vitinne a piacon egyedülálló fogíny egészségét szolgáló vitamin, amely megoldást nyújthat a gyakori problémák elkerülésére. Belső törődés fogínye egészségéért.

ÉK* 

Wartner

A világ elsőszámú szemölcseltávolító márkája, a Wartner hatékony, biztonságos és könnyen használható megoldást kínál a szemölcsök és tyúkszemek eltávolítására. Az orvosok által használt fagyasztásos módszerrel otthon is könnyedén kezelheti szemölcsét!

OT* 

XL-S Medical

Fogyjon akár 3x többet, mint csak diétával! Az XL-S Medical természetes és klinikailag igazolt hatóanyaga képes megkötni a táplálékkal elfogyasztott zsírok 28%-át, valamint csökkenti az étvágyat és a nassolási vágyat.

OT* 

up